Jordi Duran

Bueno, bones a tothom!! Amb dic jordi sóc un gran aficionat del ciclisme tant de btt com de carretera.
Quan em vaig canviar la btt i vaig fer el pas a roda 29, vaig decidir fer-me un estudi biomecànic ja que al passar tantes hores a sobre la bici vaig començar a patir de lumbars i isquiotibials.
vaig demanar informació a BioBike’Salut i li vaig exposar els meus problemas i mi vaig passar.
després del estudi en el qual em va baixar el seient, moure les cales de les sabates, baixar la potencia etc.. i consells de Manel sobre una bona posició sobre el seient a l’hora de pedalar, posició de lumbars i consells d’exercicis per fer a casa tot a millorat al 100% i al no sentir dolor, el disfrutar sobre la bici és màxim.
total que al cap d’uns dies mi vaig tornar a passar amb la de carretera i vem tornar a repetir el estudi i la veritat és que la inversió a valgut mooolt la pena pels resultats positius. Recomenable BioBike’Salut per serietat i gran persona gracies Manel Aladesa.
SALUT I PEDALS

image